HOTEL VESPERA RAJ ZA DJECU I RODITELJE

0
6240

Već sam prošle godine opisala naš boravak u Family hotelu Vespera na otoku Lošinju. Potaknuta veoma dobrim iskustvom od prošle godine i ove godine se odlučujemo provesti 5 dana u Vesperi.

Ove godine Vito je malo stariji, što znači da će moći aktivnije sudjelovati u raznim aktivnostima koje hotel nudi! Pa evo malo o samom hotelu.

Hotel Vespera smjestio se u Sunčanoj uvali na otoku Lošinju, 50 metara od mora i u prekrasnoj borovoj šumi. Hotel je definitivno prijatelj djece a i njihovih roditelja. Nudi 2 vanjska bazena, Pino club – dječju igraonicu za više uzrasta, nekolicinu restorana a  od ove godine pruža i uslugu all inclusive light. U navedenu uslugu uključeni su odličan doručak, ručak i večera te pića uz obroke!

Po meni je otok Lošinj zaista poseban, sa prekrasnim čistim uvalama, plažama od kojih zastaje dah a u hotelu Vespera smo se osjećali ugodno i što je najbitnije imalo smo trenutke samo za sebe.

Vito je bio oduševljen animatorima hotela i sa vrtićem koji nudi dnevnu brigu o djeci. Da malo pojasnim…. U periodu od 10h ujutro do 19h navečer možete bezbrižno ostaviti svog mališana sa tetama čuvalicama. Vito je bio presretan, iako nije pretjeran ljubitelj vrtića kada smo u Zagrebu ovaj u hotelu Vespera ga je oborio sa nogu 😊. Svi animatori i tete su divni, posvećuju se svakom djetetu individualno, te imaju razne radionice kao što su: crtanje, izrađivanje igračaka itd. Viti nikada nije bilo dosadno i samo je govorio : mama molim te me odvedi u „ grupu „ iz koje se kasnije nije dao van!

Samo ples!
Pino i Pineta

Mi smo imali pokoji sat za popiti kavu ili se okupati, mislim da svakom roditelju dobro dođe sat, dva odmora a istodobno znajući kako vam je dijete u potpunosti zbrinuto i što je najvažnije sretno!

Ispred hotela Vespera se nalazi nekoliko parkića za klince, sa toboganima, ljuljačkama i raznim penjalicama! Ono što me oduševilo je to što su ih tete ponekad znale odvesti u parkić na igranje! U svakom trenutku možete provjeriti kako vam je dijete, da li je zadovoljno i da li želi ostati još na igranju ili poći sa Vama.

Mi smo svoje dane provodili raznoliko, kupanje na bazenu ili plaži, vožnja biciklima kroz prekrasnu uvalu Čikat, ili smo jednostavno odmarali u hotelu na terasi sa pogledom na more. Definitivno pravi odmor ako mene pitate! Bicikle možete iznajmiti u blizini hotela, i definitivno preporučam istraživanje biciklima jer je otok Lošinj jednostavno idealan za takvu vrstu istraživanja.

Također ono što me  oduševilo je večernji program za djecu u hotelu Vespera. Svaki dan u 20:30 kreće ludilo 😊. Prvo je mini disco, a Vitu već znamo kao vrsnog čagera koji obožava ples. Zatim svakodnevno dolaze maskote hotela Pino i Pineta. Radi se o simpatičnim likovima koje klinci jednostavno obožavaju. Pino i Pineta su hit u hotelu Vespera, plešu, pjevaju i svi ih obožavaju! Poslije mini disca sljede neki drugi programi prilagođeni djeci. Tako smo par dana mogli uživati u raznim predstavama, nastupima folklora…

Vespera je definitivno jedan od boljih hotela za djecu u Hrvatskoj a još ako se tome pridoda da su smješteni na otoku Lošinju, govorimo o punom pogodku za ljetovanje sa djecom! Jer svi znamo kako ljetovanje sa djecom zna biti stresno, a u Vesperi je sve predodređeno da nama roditeljima stres dovedemo na minimum 😊. Jer ipak i roditeljima ponekad treba vrijeme samo za njih dvoje!

Hotel Vespera je jedan od hrvatskih članova austrijske organizacije „ Kinderhotels“ , te je zagarantirano da vašem mališanu u ni jednom trenutku neće biti dosadno bilo da se radi o dvogodišnjaku ili pak školarcu. Školarci će bit oduševljeni jer će im vješti animatori kroz zanimljive priče pokušat približiti tajne Lošinja, ili ih odvesti u svijet gusara i kapetana a definitivno će steći nova prijateljstva koja će pamtiti cijeloga života.

Također roditeljima sa malim bebama na raspolaganju je korištenje dječje opreme poput: kadica, kolica, podloga za prematanje, grijača bočica itd. Ako izaberete hotel Vespera za svoj odmor, zagarantiran vam je i odmor u pravom smislu riječi. Mi se veselimo sljedećem posjetu i mislimo kako će hotel Vespera dugo biti naš najbolji prijatelj!

O tome kako smo se proveli možete pogledati u videu niže:

Mali Lošinj by Travelfunfamily

Previous articleU PROSTRANSTVIMA AFRIKE
Next articleKako smo opet završili na Maldivima?
Ja sam Valentina, mama predivnog dječaka Vite i supruga Vlade. Putovanja su moja strast i svaki slobodan trenutak pokušavam iskoristiti putujući. Prvo veliko putovanje bilo mi je volontiranje u Africi i od tada ništa više nije bilo isto! Zaljubila sam se u putovanja, ljubav na prvi pogled! Sa suprugom sam obišla mnoštvo prekrasnih destinacija, a sada od kada nam je stigao Vito uključujemo i njega u naše putoholičarske aktivnosti. Putovanja volimo organizirati sami, osobno mi je gušt istraživati koja mjesta posjetiti i u kojim hotelima i apartmanima odsjesti. Smatram da je pravi izazov putovati sa djecom i sretna sam što ću svoja iskustva podijeliti sa vama!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here