Mali Lošinj kratki odmor u hotelu Vespera

0
3366
Vožnja sa biciklima! Nema izležavanja i odmaranja :)

Kako bi pobjegli malo od svakodnevice, odlučili smo provesti pet noći na Malom Lošinju. Lošinj sam htjela posjetiti već odavno ali nikako pa nikako, napokon smo se odlučili pronašli hotel u kojem želimo biti i eto nas! Za hotel Vespera sam čula od prijatelja pa sam odlučila malo proguglati i vidjeti recenzije. Na kraju mi se svidjelo sve što piše i htjela sam vidjeti da li je stvarno tamo tako dobro ? i nisam se prevarila!

Pri dolasku u Mali Lošinj smo imali sitnih problemčića. Dakle odlučili smo prije hotela svratiti u Lidl ali smo krivo procijenili da smo dovoljno niski ( imali smo bicikle na nosačima krovnim ) pa smo pri ulasku u garažu počupali sve! Al doslovno, nosači su se iskrivili, krov smo oštetili na više mjesta, ali su bicikli hvala Bogu bili čitavi ?. Ništa ajmo dalje, što je tu je. Morali smo bicikle ostaviti pokraj Lidla, s obzirom da su nosači bili polomljeni a mi smo se autom spustili do hotela. A nakon prijave u hotelu smo se vračali onim vlakićem za Lidl da pokupimo bicikle.

Uf… Lijepa dobrodošlica. Ali nema nerviranja ipak smo na Lošinju. Znači hotel Vespera smjestio se u Sunčanoj uvali, spojen je sa hotelom Aurora. Vespera je okarakteriziran kao obiteljski hotel, i stvarno nudi sve što je jednoj obitelji sa djecom potrebno! Super su organizirani, imaju klub za djecu od 2 do 12 godina. U sklopu polupansiona, svakodnevno osim subote klincima je organiziran i ručak, tako da ste mirni što se toga tiče. Nama je polupansion bio dovoljan, a kako smo za Vita imali i ručak ispalo je savršeno! Obično za ručak buse neka juha, bolonjez, pomfrit sa mesom itd. U MINI klubu ( djeca od 2 do 5 godina ) možete ostaviti dijete sa animatorima, ako želite koji sat za sebe. Hrana na večeri i doručku je odlična, velik izbor je ribe i morskih plodova. O hrani neću nešto previše pisati pošto je stvarno dobra i nemam zamjerki.

Hotel ima jedan glavni bazen, na kojem smo mi većinom bili, voda je morska što se meni jako svidjelo. Također ima i 2 bazena za klince, sa toboganom. Na bazenu se može popiti kava ili pojesti sladoled, ležaljke su također dostupne kao i suncobrani. Plaža ispred samog hotela je stjenovita i po meni nije za male klince. Ali malo niže nekih 5 minuta lagane šetnje nalazi se šljunčana plaža sa ležaljkama i suncobranima idealna za klince! U neposrednoj blizini hotela su tri restorana Borik, Veli žal i Lanterna. Mi smo probali lignje na žaru u Lanterni, stvarno su Jadranske lignje i zbilja su ukusne.

Šetnicom uz more se može doći do uvale Čikat gdje su smješteni hoteli  Bellevue i luksuzni hotel Alhambra. Mi smo se đirali biciklima po spomenutoj uvali a navečer nas je u hotelu čekao pravi spektakl za klince ?. Hotel ima maskote Pinu i Pinetu i svaku večer osim subotom organiziraju čagicu za klince. Vito je bio oduševljen! Vi sjedite na terasi pijete piće dok Vam se klinci zabavljaju i druže sa animatorima.

Hotelski kompleks ima i dva parkića za djecu sa toboganima, ljuljačkama i klackalicama. Također gostima su dostupni animatori kojima možete ostaviti dijete preko dana ako npr. želite sami na neki izlet. Mi smo najviše uživali na bazenu i u šetnjama uvalom, hotel Vespera je idealan za obitelji sa djecom. Zagarantiran je odmor roditelja ?. Osoblje hotela je izuzetno ljubazno što poboljšava sveukupan dojam ovog odličnog hotela! Mi ćemo se svakako vratiti tamo, vjerojatno ponovo u pod sezoni kada su i cijene prihvatljive!

Pogledajte kratki filmić snimljen dronom! Jer kako kažu, sve je ljepše iz zraka!

Previous articleDubai & Maldivi 2018
Next articleSICILIJA SA BEBOM
Ja sam Valentina, mama predivnog dječaka Vite i supruga Vlade. Putovanja su moja strast i svaki slobodan trenutak pokušavam iskoristiti putujući. Prvo veliko putovanje bilo mi je volontiranje u Africi i od tada ništa više nije bilo isto! Zaljubila sam se u putovanja, ljubav na prvi pogled! Sa suprugom sam obišla mnoštvo prekrasnih destinacija, a sada od kada nam je stigao Vito uključujemo i njega u naše putoholičarske aktivnosti. Putovanja volimo organizirati sami, osobno mi je gušt istraživati koja mjesta posjetiti i u kojim hotelima i apartmanima odsjesti. Smatram da je pravi izazov putovati sa djecom i sretna sam što ću svoja iskustva podijeliti sa vama!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here