Mali Lošinj kratki odmor u hotelu Vespera

0
556
Vožnja sa biciklima! Nema izležavanja i odmaranja :)

Kako bi pobjegli malo od svakodnevice, odlučili smo provesti pet noći na Malom Lošinju. Lošinj sam htjela posjetiti već odavno ali nikako pa nikako, napokon smo se odlučili pronašli hotel u kojem želimo biti i eto nas! Za hotel Vespera sam čula od prijatelja pa sam odlučila malo proguglati i vidjeti recenzije. Na kraju mi se svidjelo sve što piše i htjela sam vidjeti da li je stvarno tamo tako dobro 😊 i nisam se prevarila!

Pri dolasku u Mali Lošinj smo imali sitnih problemčića. Dakle odlučili smo prije hotela svratiti u Lidl ali smo krivo procijenili da smo dovoljno niski ( imali smo bicikle na nosačima krovnim ) pa smo pri ulasku u garažu počupali sve! Al doslovno, nosači su se iskrivili, krov smo oštetili na više mjesta, ali su bicikli hvala Bogu bili čitavi 😊. Ništa ajmo dalje, što je tu je. Morali smo bicikle ostaviti pokraj Lidla, s obzirom da su nosači bili polomljeni a mi smo se autom spustili do hotela. A nakon prijave u hotelu smo se vračali onim vlakićem za Lidl da pokupimo bicikle.

Uf… Lijepa dobrodošlica. Ali nema nerviranja ipak smo na Lošinju. Znači hotel Vespera smjestio se u Sunčanoj uvali, spojen je sa hotelom Aurora. Vespera je okarakteriziran kao obiteljski hotel, i stvarno nudi sve što je jednoj obitelji sa djecom potrebno! Super su organizirani, imaju klub za djecu od 2 do 12 godina. U sklopu polupansiona, svakodnevno osim subote klincima je organiziran i ručak, tako da ste mirni što se toga tiče. Nama je polupansion bio dovoljan, a kako smo za Vita imali i ručak ispalo je savršeno! Obično za ručak buse neka juha, bolonjez, pomfrit sa mesom itd. U MINI klubu ( djeca od 2 do 5 godina ) možete ostaviti dijete sa animatorima, ako želite koji sat za sebe. Hrana na večeri i doručku je odlična, velik izbor je ribe i morskih plodova. O hrani neću nešto previše pisati pošto je stvarno dobra i nemam zamjerki.

Hotel ima jedan glavni bazen, na kojem smo mi većinom bili, voda je morska što se meni jako svidjelo. Također ima i 2 bazena za klince, sa toboganom. Na bazenu se može popiti kava ili pojesti sladoled, ležaljke su također dostupne kao i suncobrani. Plaža ispred samog hotela je stjenovita i po meni nije za male klince. Ali malo niže nekih 5 minuta lagane šetnje nalazi se šljunčana plaža sa ležaljkama i suncobranima idealna za klince! U neposrednoj blizini hotela su tri restorana Borik, Veli žal i Lanterna. Mi smo probali lignje na žaru u Lanterni, stvarno su Jadranske lignje i zbilja su ukusne.

Šetnicom uz more se može doći do uvale Čikat gdje su smješteni hoteli  Bellevue i luksuzni hotel Alhambra. Mi smo se đirali biciklima po spomenutoj uvali a navečer nas je u hotelu čekao pravi spektakl za klince 😊. Hotel ima maskote Pinu i Pinetu i svaku večer osim subotom organiziraju čagicu za klince. Vito je bio oduševljen! Vi sjedite na terasi pijete piće dok Vam se klinci zabavljaju i druže sa animatorima.

Hotelski kompleks ima i dva parkića za djecu sa toboganima, ljuljačkama i klackalicama. Također gostima su dostupni animatori kojima možete ostaviti dijete preko dana ako npr. želite sami na neki izlet. Mi smo najviše uživali na bazenu i u šetnjama uvalom, hotel Vespera je idealan za obitelji sa djecom. Zagarantiran je odmor roditelja 😊. Osoblje hotela je izuzetno ljubazno što poboljšava sveukupan dojam ovog odličnog hotela! Mi ćemo se svakako vratiti tamo, vjerojatno ponovo u pod sezoni kada su i cijene prihvatljive!

 

Pogledajte kratki filmić snimljen dronom! Jer kako kažu, sve je ljepše iz zraka!

Previous articleDubai & Maldivi 2018
Next articleSICILIJA SA BEBOM
Ja sam Valentina, mama predivnog dječaka Vite i supruga Vlade. Putovanja su moja strast i svaki slobodan trenutak pokušavam iskoristiti putujući. Prvo veliko putovanje bilo mi je volontiranje u Africi i od tada ništa više nije bilo isto! Zaljubila sam se u putovanja, ljubav na prvi pogled! Sa suprugom sam obišla mnoštvo prekrasnih destinacija, a sada od kada nam je stigao Vito uključujemo i njega u naše putoholičarske aktivnosti. Putovanja volimo organizirati sami, osobno mi je gušt istraživati koja mjesta posjetiti i u kojim hotelima i apartmanima odsjesti. Smatram da je pravi izazov putovati sa djecom i sretna sam što ću svoja iskustva podijeliti sa vama!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here